Op 30 mei werd het eerste Hemelvaart toernooi gehouden bij DC De Laar. Het inschrijfgeld van de 21 deelnemers was tevens het prijzengeld. In de poule fase waren de uitslagen ongeveer zoals verwacht waarna in een A- en een B-ronde de knock-out fase kon beginnen.

B-Ronde

Jan Willem Bakkenes deed goede zaken in de poule fase en was in de knock out fase te sterk voor Rick Verbeek en Jilles Tempelaar. Hij moest in de finale echter de eerste prijs afstaan aan Danny Weyman.

Danny (op de foto rechts) liet eerder Sandor Zeller en Arien van Lavieren achter zich.

A-ronde

Jordi Bussink vocht zijn weg naar de finale via Gerard Jordens en de sterk spelende Ton Sijben. Intussen moest Robert Wilcke zijn spel tegen Jordy Willemsen uitvechten met geleende pijlen nadat zijn eigen setje opeens spoorloos was (en bleef). Na een achterstand kon Robert toch nog de winst pakken tot teleurstelling van de overigens zeer goed spelende Jordy.

In de strijd om de derde plek eindigde Jordy (op foto rechts) toch nog met een envelop. In de finale toonde Jordi (op foto links) aan dat hij gegroeid is tot een geduchte speler. Maar de geleende pijlen lieten Robert niet in de steek waardoor hij de eerste winnaar werd van de DC De Laar Hemelvaart toernooi.

Categorie├źn: Nieuws